Denkt u bij het boeken van de Quiz op Maat aan:

 

Relatiedag

De Quiz Op Maat is de actiefste start van uw relatiedag. Het competitie-element zorgt ervoor dat iedereen meteen op scherp staat. En de vragen sluiten natuurlijk naadloos aan bij het thema van de gehele dag.

 

Netwerkborrel

De Quiz Op Maat is de Titanic onder de ijsbrekers. Zet twee tot vier vreemden bij elkaar, en laat ze samen spelen tegen de andere teams. Of je die quiz nu wint of niet: je leert elkaar meteen goed kennen. Samen quizzen, da's pas netwerken!

 

Personeelsavond

In de bedrijfs-Quiz Op Maat nemen verschillende afdelingen het tegen elkaar op. De vragen gaan over alle aspecten van het bedrijf: van het tapijt in het kopieerhok tot de naam van de grootste klant. De winnaar van de quiz krijgt de QOM-wisselbeker en een jaar lang gratis automatenkoffie!

 

Congres

De Quiz Op Maat is de ideale afsluiter van uw congres. Nog 1 keer komen de belangrijkste onderwerpen voorbij in een enerverende en ongedwongen setting. Zo maken we de dag 'mooi rond' en kunnen we gezellig naar de borrel.

Special Cases

Het is ook mogelijk om de redactie van quiz op maat  mee te laten lopen op uw conferentie, inspiratiesessie, bijscholingsdag of cursus. Aan de hand van de gebeurtenissen en inhoud van deze dag of dagen wordt ter plekke en geheel op maat een persoonlijke quiz in elkaar gezet die als vrolijke afsluiter van uw evenement kan dienen.