Werkwijze

 

Elke Quiz Op Maat is natuurlijk uniek. Maar we kunnen wel verklappen dat het nooit saai wordt. Door de inzet van muziek, video en props maken we van de Quiz Op Maat een ware multimediale 3D-sensatie. Het niveau van de vragen wordt afgestemd op de deelnemers, zodat iedereen ook echt mee kan doen. En de ervaren quizmasters zorgen ervoor dat iedereen zich ook echt betrokken voelt.

In de voorbereiding van de Quiz Op Maat komen we bij u langs om uw wensen te bespreken en duidelijke afspraken te maken. Onze redactie gaat vervolgens aan de slag om een mooie en relevante quiz in elkaar te draaien. Hierbij zijn er natuurlijk volop mogelijkheden om uw boodschap in de vragen en antwoorden te verwerken.

Op de dag zelf spelen de deelnemers mee via hun eigen smartphone. Het is niet nodig om ingewikkelde apps te downloaden, iedereen kan direct inloggen en meespelen. De vragen zijn meerkeuze, dus gokken mag. En tijdens de quiz geven we regelmatig een tussenstandje, zodat de rivaliteit kan oplopen. De winnaar van de Quiz Op Maat krijgt altijd een prijs en/of een zoen van de jury.


Special Cases

Het is ook mogelijk om de redactie van quiz op maat  mee te laten lopen op uw conferentie, inspiratiesessie, bijscholingsdag of cursus. Aan de hand van de gebeurtenissen en inhoud van deze dag of dagen wordt ter plekke en geheel op maat een persoonlijke quiz in elkaar gezet die als vrolijke afsluiter van uw evenement kan dienen.